Demanen ajuda per a localitzar una menor de la Pobla de Farnals

Lucía Marín Lara, de quinze anys, està desapareguda des de dilluns al migdia

Dues imatges de Lucía Marín Lara facilitades per la família
Dues imatges de Lucía Marín Lara facilitades per la família / À Punt NTC

Lucía Marín Lara, de quinze anys i veïna de la Pobla de Farnals, està en parador desconegut des d'aquest dilluns al migdia. La família ha denunciat la desaparició a la caserna de la Guàrdia Civil de Massamagrell (Horta Nord) i demana ajuda per a localitzar-la. Les forces de seguretat i també autoritats com el mateix Ajuntament de Massamagrell s'hi han sumat i sol·liciten la màxima col·laboració de la ciutadania. En el moment de la desaparició vestia roba vaquera, una jaqueta amb coll de borreguet i unes sabates esportives blanques de la marca Adidas.

S'han distribuït els telèfons 646 03 06 72 (família), 96 145 23 69 (Guàrdia Civil) i 900 924 900 (Policia Local), on es pot informar de qualsevol pista.

"Em va dir que anara a buscar-la però es va tallar la comunicació"

Lucía va contactar amb la mare aquest dimarts a les 21:15 hores des d'un número ocult, però la telefonada lluny de tranquil·litzar la família els ha augmentat la preocupació. En declaracions a À Punt Carmen Lara ha explicat que la filla li parlava d'una manera estranya, "com si no fora ella o no estiguera bé" i amb una veu molt fluixa. Contentat a preguntes de la mare li va dir que estava a València en companyia d'algú i que es "trobava malament". "Em va dir que anara a buscar-la però es va tallar la comunicació", recorda Lara, que ha rebut més telefonades posteriors també de número ocult, en què l'interlocutor no parlava.

La jove es va emportar el mòbil i el carregor però té el telèfon apagat. L'ha connectat puntualment a les sis de la matinada. També s'ha endut 250 euros. La delegada del govern espanyol, Gloria Calero, ha informat que no era la primera vegada que se n'anava del domicili.

"Crec que se n'ha anat induïda per algú que l'ha enganyada, potser se n'ha anat voluntàriament, però pense que ara algú l'està retenint contra la seua voluntat", ha explicat als micròfons d'À Punt el pare de l'adolescent, Francisco Marín: "Només demane que me la tornen i a ella que si ha sigut una malifeta, que està perdonada, que la vull molt i la perdone".

Els pares de la menor, Carmen Lara i Francisco Marín
Els pares de la menor, Carmen Lara i Francisco Marín / À Punt NTC

També et pot interessar

stats