Troben el cadàver d'una jove de Camporrobles que va caure en un pantà després d'un accident de moto

La xica viatjava de passatgera i, encara que el jove que la conduïa va quedar ferit i estés a terra, ella i la moto es van precipitar a l’embassament.

Búsqueda al pantà de Contreras
Búsqueda al pantà de Contreras / Diputació de Conca

La Guàrdia Civil ha trobat el cos sense vida de la jove de dèsset anys, veïna de Camporrobles (Utiel-Requena), que aquest dimecres va caure al pantà de Contreras després de patir un accident de moto a l'N-3.

L’adolescent viatjava de passatgera i, encara que el jove que la conduïa va quedar ferit i estés a terra, ella i la moto es van precipitar a l’embassament, situat a la província de Conca, segons ha confirmat el Servei d'Atenció i Coordinació a Urgències i Emergències 112 de Castella-la Manxa. Al conductor, també veí de Camporrobles, el van traslladar a l'Hospital de Requena.

El Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil (Geas) ha localitzat el cos cap a les 14:00 d’aquest dijous. Els agents van buscar la jove ja de nit, però només van trobar la motocicleta. Aquest dijous han représ la recerca a primera hora.

Inicialment, el Consorci Provincial de Bombers de València va mobilitzar el parc de Requena i el Grup de Rescat GERA per a la cerca a la zona seca de l'embassament. Com que és una zona limítrofa amb Castella-la Manxa, finalment s'han fet càrrec del dispositiu els bombers de la Diputació de Conca i equips subaquàtics de la Guàrdia Civil, com ha informat el consorci de València.

També et pot interessar

stats