Quatre persones ferides, entre les quals hi ha un menor, en un accident greu a València

La policia ha tallat l'avinguda de Peris i Valero i el SAMU s’ha dirigit al lloc dels fets per a atendre les persones ferides

Quatre persones ferides en un accident greu a València / À Punt NTC

Tres persones han resultat ferides divendres de vesprada a la ciutat de València en un accident ocorregut a l’encreuament entre l’avinguda de Peris i Valero i el carrer del Mestre Aguilar.

L'accident s'ha produït quan un vehicle que circulava de forma estranya per Peris i Valero en direcció a Sanchis Guarner ha pegat una volantada, ha entrat en la mitjana i ha colpejat un home i una dona que anava amb la seua filla de quatre anys.

A conseqüència de l'impacte, aquestes persones han caigut cap a l'altre sentit de l'avinguda, on les ha atropellades un segon vehicle, segons ha confirmat la Policia Local de València. Tots tres han resultat ferits. La dona està en estat molt greu, ingressada en l'Hospital Clínic de València juntament amb el conductor del vehicle, que ha resultat ferit lleu. D'altra banda, l'home i la xiqueta estan ferits greus i han sigut ingressats en l'Hospital La Fe de València.

Fins al lloc dels fets s’han traslladat tres dotacions de bombers de l'Ajuntament de València, dos SAMU, un suport vital bàsic (SVB), un suport vital avançat i un vehicle d'intervenció ràpida.

El conductor del vehícle ha donat negatiu en el test d'alcohol, però positiu en el de cocaïna.

També et pot interessar

stats