Tres homes arranquen un caixer a la Vilavella, però es deixen dins la caixa forta

Els fets han passat aquesta matinada i la Policia Local i la Guàrdia Civil busquen a hores d'ara els tres lladres

Robatori de pel·lícula a la Vilavella

Agents de la Policia Local de la Vilavella i la Guàrdia Civil busquen a hores d'ara a tres persones sospitoses d'haver protagonitzat un robatori de pel·lícula en aquest xicotet municipi de la Plana Baixa.

Els lladres han furtat un camió grua d'una empresa constructora situada als afores del poble i amb ell han arrancat de soca-rel el caixer de l’oficina del banc Santander del carrer Doctor Marañón. Mentre realitzaven aquesta acció els ha sonat l'alarma. Els delinqüents han abandonat el camió grua a les portes de l'oficina bancària i han fugit en un cotxe, però amb tanta presa que s'han deixat la caixa forta dins del caixer, segons ha confirmat en À Punt la Policia Local.

El propietari de l'empresa constructora on han furtat la grua, Lluís Parra, ha explicat que els fets s'han produït al voltant de les tres de la matinada i ha detallat que els presumptes autors del robatori són tres.

Alguns veïns del carrer on es troba l'oficina bancària, que a hores d'ara es troba precintada, també han confirmat que han sentit forts sorolls aquesta matinada.

També et pot interessar

stats