Tres famílies desallotjades en enfonsar-se part d'una casa en una urbanització de Manises

El forjat de la terrassa superior d'un edifici de dues plantes va caure de sobte a l'hora de sopar, afortunadament sense causar ferits

Vivenda afectada a Manises
Vivenda afectada a Manises / Pilar de la Fuente

El veïnat de la urbanització la Presa, a Manises, ha viscut la passada nit un sobresalt quan, de sobte, s'ha afonat part d'una casa, afortunadament sense deixar cap persona ferida. La zona afectada pertany al forjat de la terrassa d'una de les vivendes, ubicada al número 8 del carrer Riu Gran. 

Segons ha informat aquest dimecres el Consorci Provincial de Bombers de València, l'incident va ocórrer per causes que encara es desconeixen i va obligar a desallotjar preventivament fins a tres famílies, que han passat la nit fora per seguretat i estan a l'espera que un tècnic municipal valore l'abast dels danys materials.

Eren quasi les onze i mitja de la nit, ja després de sopar, quan s'esfondrava part del forjat de la terrassa a la casa afectada, que donava al menjador. La finca tenia dues altures més una tercera descoberta. El veïnat va sentir un soroll molt fort i sobtat, i tot va caure a terra.

Quan hi arribaren els bombers, els ocupants de la primera i segona planta ja estaven al carrer, sense que cap haguera resultat ferit. Després de revisar l'edifici, van constatar que hi havia danys a la vivenda on havia caigut el forjat de la terrassa superior.

Per precaució, tant el veïnat dels dos habitatges de la finca afectada com de la contigua han hagut de passar la nit fora de casa i esperen que els bombers i els tècnics municipals els donen permís per a poder tornar-hi.

També et pot interessar

stats