Tres escoles de Borriana, tancades a causa dels desperfectes per les pluges

El Francesc Roca i Alcaide, l'Illes Columbretes i el Villa Fátima no han pogut obrir a causa dels desperfectes en les instal·lacions

Un arbre caigut per les fortes ratxes de vent a Borriana
Un arbre caigut per les fortes ratxes de vent a Borriana / À Punt NTC

Els col·legis Francesc Roca i Alcaide, Illes Columbretes i Vila Fátima, del municipi castellonenc de Borriana, romandran hui tancats a causa dels desperfectes ocasionats per les precipitacions i forts vents registrats aquest dimarts i per raons de seguretat, segons ha informat l'Ajuntament en xarxes socials.

Borriana es va veure especialment afectada ahir per un esclafit humit que va deixar fortes ratxes de vent i pluja de gran intensitat, i els bombers van encadenar intervencions per caigudes "massives" d'arbres, tres incendis per llamps, un actiu en una piscifactoria, i rescats, sense que hi haja encara constància de danys personals.

Segons fonts del Consorci Provincial de Bombers, va ser un episodi "breu" però "molt intens" i es van complir les previsions de fortes tempestes que van creuar la província des de l'interior fins a la zona litoral sud.

A última hora d'aquest dimarts romanien tancades una desena de carreteres i camins i es treballava per a obrir l'accés a Borriana des d'Almassora, municipi pròxim, a causa de la caiguda "massiva" d'arbres.

La pluja va estar acompanyada per fortes ratxes de vent, de fins a 130 quilòmetres per hora a la platja de Borriana i, segons registres d'Avamet, en només dues hores es van acumular precipitacions de 37,4 litres per metre quadrat.

També et pot interessar

stats