Tres detinguts per l'incendi en un garatge d'Alboraia en el qual va morir una dona

Els han identificat gràcies a una empremta dactilar en una de les botelles de gasolina que usaren per a iniciar el foc

Un agent de la guàrdia civil en una imatge d'arxiu
Un agent de la Guàrdia Civil en una imatge d'arxiu / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil de València ha detingut tres homes com a presumptes responsables de l'incendi que va tindre lloc a l'octubre de l'any 2022 en un garatge en la localitat d'Alboraia en el qual va morir una dona.

Els fets van tindre lloc el 16 d'octubre de l'any passat, quan es va rebre un avís que alertava d'un incendi en un garatge de la localitat. Durant les tasques d'extinció del foc, els bombers van localitzar el cadàver d'una dona i un home inconscient amb símptomes d'una greu intoxicació per inhalació de fum, que era el propietari del vehicle que es va incendiar. L'home va ser traslladat a l'hospital, on va aconseguir recuperar-se.

Després de més d'un any d'indagacions, la Guàrdia Civil ha identificat els tres homes que van ruixar amb gasolina el vehicle incendiat, ja que conclogueren que havia sigut un foc intencionat. Van trobar les botelles de gasolina utilitzades i en pogueren extraure una empremta dactilar latent. 

El foc es va estendre amb rapidesa i va afectar un segon vehicle, fet pel qual la dona, veïna de l’edifici, va baixar al soterrani i va morir a conseqüència d'una inhalació de fum. A més, un altre veí, propietari del primer vehicle incendiat, va resultar ferit.

Els presumptes autors són tres homes de 23, 26 i 32 anys i nacionalitat espanyola, als qui se'ls imputen els delictes d'incendi, lesions i homicidi imprudent. Tots han ingressat a la presó.

També et pot interessar

stats