Una dona mor i un home resulta ferit greu en l'incendi d'un garatge a Alboraia

Tot apunta que el foc hauria sigut intencionat

Cotxes incendiats a un garatge d'Alboraia / Consorci Provincial de Bombers de València
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
16 d'octubre 2022 - 17:10 Actualitzat: 16 d'octubre 2022 - 22:15

Una dona de 53 anys ha mort aquesta vesprada a Alboraia (Horta Nord) en un incendi que s'ha declarat a l'interior d'un garatge, segons han confirmat fonts de l'Ajuntament. La víctima ha entrat al baix en companyia d'un altre veí en sentir una detonació i el fum els ha desorientat. L'home, de 52 anys, està ferit greu i l'atenen a l'Hospital Clínic de València, mentre que la dona ha perdut la vida per inhalació de fum.

L'incendi ha obligat a desallotjar per prevenció vora un centenar de veïns i veïnes de la finca, situada a l'avinguda de les Corts Valencianes, a l'entrada del municipi des de Tavernes Blanques. Ha sigut precisament el veïnat qui ha donat la veu d'alarma, alertat per la pudor de fum. Hi ha constància que hi ha dos vehicles cremats. Tot apunta que el foc hauria sigut intencionat, encara que no es descarten altres hipòtesis.

Una ambulància i vechicles del Consorci Provincial de Bombers de València
Una ambulància i vechicles del Consorci Provincial de Bombers de València / Consorci Provincial de Bombers de València

Nou dotacions de bombers i dues unitats de la Policia Local d'Alboraia han estat treballant des de les 16:17 hores en un foc que s'ha donat per extingit ja. No obstant això, els bombers continuen treballant en la revisió i ventilació de la zona afectada.

El Centre de Coordinació d'Emergències hi ha desplaçat mitjans sanitaris per atendre possibles víctimes.

També et pot interessar

stats