El tren de la bruixa atropella l'Ànec Donald a Alaquàs

L'animador, de 28 anys, va patir un politraumatisme per fractura d'húmer

Imatge de la fira d'Alaquàs
Imatge de la fira d'Alaquàs / Facebook: Som Alaquàs

La Policia Nacional investiga les circumstàncies en les quals es va produir un accident en la fira d'Alaquàs (València), on un treballador de 28 anys del tren de la bruixa va ser atropellat per un vagó circular i va patir una fractura d'húmer, encara que la seua vida no corre perill.

Fonts policials han informat a Efe que investiguen com a accident laboral aquest incident, que es va produir sobre les 19:25 hores de divendres en l'atracció firal, quan l'afectat, que anava disfressat d'Ànec Donald i animant els xiquets que havien pujat al tren, va ser atropellat per un vagó, encara que immediatament es va activar el fre d'emergència.

El ferit va ser traslladat a un centre hospitalari, encara que la seua vida no corre perill, segons les fonts, que no han pogut precisar si la víctima tenia o no contracte i només han assenyalat que investiguen un accident laboral.

Des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) han informat que la Policia Local va portar el ferit al centre de salut, des d'on es va sol·licitar una ambulància per a traslladar-lo a l'Hospital La Fe de València.

També et pot interessar

stats