Treballadors d'Egevasa es manifesten contra la privatització de l'ens

Denuncien que aquesta mesura del govern valencià genera incertesa i “posa en perill” 400 llocs de treball.

El comité d'empresa d'Egevasa s'ha manifestat per la decisió de traure a concurs públic la gestió de 59 depuradores
El comité d'empresa d'Egevasa s'ha manifestat per la decisió de traure a concurs públic la gestió de 59 depuradores / Europa Press

El comité d'empresa d'Egevasa s'ha manifestat a les portes del Palau de la Generalitat per la decisió de traure a concurs públic la gestió de 59 depuradores de la província que actualment gestiona l’empresa mixta. Un 51% de la companyia pertany a la Diputació de València i el 49% restant, a l’empresa privada Global Omnium. 

La representant d’Unió General de Treballadors (UGT) Egevasa, Isabel Herrador, denuncia que aquesta mesura del govern valencià genera incertesa i “posa en perill” 400 llocs de treball. La representant sindical ha lamentat el desemparament dels treballadors: “No entenem que la part pública licite a empreses privades quan està revertint el privat a un model públic”. I remarcava que l’administració pública “en perdre aquestes explotacions de depuració, perdria una part molt important del negoci de l’aigua residual”.

Fins al moment, els treballadors d’Egevasa han anunciat una nova concentració per al dimarts 27 de novembre, davant la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, a les 10:00 hores.

També et pot interessar

stats