Traslladen a l'hospital un corredor d'Altura ferit en l''encierro' dels Sanfermines

El castellonenc, de 55 anys, ha patit una contusió maxil·lofacial en el tram de Mercaderes en ser colpejat i perdre el coneixement

Corredors en el quin 'encierro' dels Sanfermines a Pamplona
Corredors en el quint 'encierro' dels Sanfermines a Pamplona / Eduardo Sanz / Europa Press

Només un dels set corredors que ha resultat ferit en el quint encierro dels Sanfermines ha sigut traslladat a l'Hospital Universitari de Navarra. És un home de 55 anys d'Altura (Alt Palància), que respon a les inicials J. L. O.

El castellonenc ferit, que ha sigut colpejat i ha perdut el coneixement, ha patit una contusió maxil·lofacial en el tram de Mercaderes, segons el comunicat mèdic facilitat pel subdirector assistencial de l'Hospital Universitari de Navarra, Carlos Ibero.

A la resta dels ferits els han atesos per contusions, traumatismes o ferides, cap per cornada, al Centre Mèdic Sant Martí, en els punts del tancament o a la mateixa plaça de bous.

El quint encierro ha estat protagonitzat pels bous de Domingo Hernández, l'única ramaderia debutant d'enguany. Ha tingut una duració de 2 minuts i 13 segons, el més ràpid en el que va de festes. Un dels bous ha donat moments de gran perill. S'han vist grans carreres.

També et pot interessar

stats