Un valencià, ferit en el segon 'encierro' de Sant Fermí

Un bou ressagat allarga el segon 'encierro' de les populars i internacionals festes de Pamplona als 3,10 minuts

Diversos mossos cauen davant un bou ressagat en el tram inicial del carrer de l'Estafeta durant el segon 'encierro'
Diversos mossos cauen davant un bou ressagat en el tram inicial del carrer de La Estafeta durant el segon 'encierro' / Villar López (Efe)

Dos corredors madrilenys, un valencià i dos navarresos han sigut traslladats per traumatisme a l'Hospital Universitari de Navarra després del segon encierro dels Sanfermines del 2022 corregut amb bous de la ramaderia gaditana Fuente Ymbro.

Un bou ressagat que s'ha resistit a entrar als corrals de la plaça ha fet que el segon encierro s'haja allargat fins als 3,10 minuts després d'una carrera que fins a aquest moment havia sigut ràpida i emocionant.

El ferit valencià és Fernando Beltrán, un home de 34 anys de Faura, que ha sigut ferit en el tram de Telefonica.

De les sis persones ateses dijous, una jove continua ingressada

L'últim comunicat mèdic indica que de les sis persones ateses dijous a l'Hospital de Navarra després del primer encierro només una continua ingressada amb pronòstic reservat. Es tracta d'una jove de 16 anys, de Huarte (Navarra), amb un traumatisme cranioencefàlic lleu i amputació de palpís en un dit.

Els altres cinc corredors han rebut l'alta mèdica o l'alta a domicili a excepció d'un corredor de 30 anys amb domicili a Atlanta (Estats Units), que va ser traslladat amb fractures de glaçó i radi esquerre i que ha demanat l'alta voluntària.

També et pot interessar

stats