Tranquil·litat en les primeres hores de l'operació eixida de la nit de Cap d'Any

Trànsit ha desplegat un dispositiu per a regular i garantir els 4,2 milions de desplaçaments per carretera previstos en tot Espanya

Estat del trànsit en el quilòmetre 321 de la A-7
Estat del trànsit al quilòmetre 321 de l'A-7 / DGT
30 de desembre 2022 - 21:57

La segona fase del dispositiu especial de trànsit de Nadal ha començat aquest divendres amb tranquil·litat a les carreteres valencianes. La jornada només ha quedat alterada per dos accidents sense víctimes que han originat diversos quilòmetres de retenció a Castelló i a Alacant.

Trànsit ha desplegat un dispositiu per a regular i garantir els 4,2 milions de desplaçaments per carretera previstos en tot Espanya per a aquest segon cap de setmana de celebracions nadalenques.

A les 8 del matí d'aquest divendres, l'eixida de via d'un camió a l'AP-7 a l'altura de Vinaròs (Baix Maestrat) ha obligat a tallar el trànsit en sentit a Barcelona, per haver caigut la càrrega que portava el vehicle. L'accident ha ocasionat retencions que han arribat a cinc quilòmetres a la citada autopista, encara que a aquestes hores s'hi circula amb normalitat, segons Trànsit.

El segon accident ha passat vora les 14.15 hores a l'A-70 a Alacant, a causa d'un xoc entre dos turismes que ha obligat a tallar el carril esquerre i ha generat set quilòmetres de retenció.

El pròxim operatiu especial de Reis serà del dijous 5 de gener al diumenge 8.

També et pot interessar

stats