El TRAM d'Alacant recupera la circulació de la línia 9 entre Gata de Gorgos i Dénia

El servei ferroviari s'obri amb nous trens més accessibles i sostenibles que circularan fins a Teulada per a fer un transbord fins a Benidorm

Estació de Tram de Dénia
Estació del TRAM de Dénia / TRAM d'Alacant

A partir d'aquest dilluns torna a estar en funcionament el servei entre Gata de Gorgos i Dénia de la línia 9 del TRAM d'Alacant (Benidorm-Dénia), per la qual cosa el recorregut ja es podrà fer amb tren completament sense necessitat de trajectes amb autobús.

Després que al juliol es recuperara la connexió ferroviària entre Teulada i Gata de Gorgos, la intervenció, que arribava fins a l'estació de Dénia, ha finalitzat i el tram sencer torna a estar operatiu.

No obstant això, les persones usuàries de la línia, que s'inicia a Benidorm, hauran de fer transbord a Teulada, des dels trens dièsel als nous vehicles duals, per a continuar el viatge, ja que no poden circular fins a Dénia "per motius tècnics i d'accessibilitat", segons apunta TRAM d'Alacant.

En total, la Generalitat ha invertit més de 150 milions d'euros en els treballs de modernització d'aquesta línia, en el finançament de la qual també s'ha comptat amb aportacions dels fons europeus, en concret del Programa Operatiu Feder Comunitat Valenciana 2014-2020.

El TRAM s'obri al públic amb la nova denominació de dues parades de Dénia que passen a dir-se Bosc de Diana i Pedrera-Vessanes, i a la inauguració assistirà el president de la Generalitat, Ximo Puig.

També et pot interessar

stats