Top deu de la DGT contra les imprudències a la carretera

En un vídeo difòs per Twitter recopila algunes de les conductes més temeràries captades aquestes vacances i crida a respectar les normes de circulació

Vídeo penjat aquest dijous per la DGT amb les conductes més imprudents / DGT

La Direcció General de Trànsit (DGT) porta mesos demanant prudència màxima a les carreteres per a no arruïnar un estiu que ha sigut molt esperat. Aquest dijous ha publicat en les xarxes socials una recopilació de les deu conductes més temeràries al volant, un rànquing que forma part de la campanya #NoElDesbarates (#NoLoEstropees) i que va posar-se en marxa a finals de juny amb l'objectiu de conscienciar la ciutadania sobre la importància de respectar les normes de circulació en aquest període estival de 2021. Es tracten d'uns mesos especialment desitjats enguany, que han vingut precedits per l'alçament de l'estat d'alarma el passat 9 de maig. 

El missatge, però, no sembla ser suficient, segons s'evidencia en el recull que ha penjat l'organisme, que mostra algunes de les imprudències més grans captades aquests dies comeses per qui encara es resisteix a complir les normes. Són aquestes: 

  1. Avançaments sense distància de seguretat
  2. Camions: risc de xoc frontal per avançaments a altres vehicles en vies convencionals
  3. Ciclistes: conducció en direcció contrària
  4. Conducció amb un menor copilot sense portar el cinturó de seguretat
  5. Canvi de sentit en llocs indeguts
  6. Motociclistes: conducció temerària en línia contínua
  7. Fumar mentre es condueix
  8. Utilitzar el mòbil al volant
  9. Botar-se un senyal de stop
  10. No respectar el cediu el pas en la incorporació a una via

"Després de tot el que hem passat per a arribar a l'estiu, #NoElDesbarates", ressa la DGT en el missatge que acompanya el vídeo en què es recullen les deu conductes.

També et pot interessar

stats