Tollos lluita contra el tancament de la residència de la tercera edat

Aquest municipi del Comtat busca solucions per a evitar el despoblament que patiria si aquest servei no continua.

Tollos lluita contra el tancament de la residència de la tercera edat
Tollos lluita contra el tancament de la residència de la tercera edat

L'Ajuntament de Tollos, al Comtat, amb 54 habitants, ha rebut una carta de la gestora de la residència de la tercera edat en què anuncia que rescindirà el contracte. Aquesta decisió suposaria el tancament del centre, de titularitat municipal, i la reducció del nombre d'habitants de la població a només 24 persones. 

L'alcalde de Tollos, Fèlix Frau, ha explicat a Les notícies del matí que el problema el tenen des de 2011, perquè "el finançament no ve ni en el moment ni en la forma" adequats. 

Segons Frau, el tancament de la residència "comportaria un problema greu" per a Tollos, ja que la població censada es reduiria a 24, "amb els problemes que això suposarà". L'alcalde també es mostra preocupat perquè amb el centre "el poble té una vida gran". Hi ha 20 treballadors que venen a Tollos i sense ells la vida del poble es veuria ressentida. 

Tollos és un municipi que ha anat perdent població progressivament perquè la gent se n'ha anat fora per a trobar faena.  

"Lluitem perquè no tanque la residència", assegura l'alcalde, que ha tractat de posar-se en contacte amb la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives per a buscar solucions.

També et pot interessar

stats