Tercer mort de Covid-19 a la residència de Morella

L'home mort pel coronavirus a la residència Sant Joan Baptista de Morella estava aïllat i li estaven aplicant el protocol.

VÍDEO | Tercer mort de Covid-19 a la residència de Morella

L'home mort pel coronavirus a la residència Sant Joan Baptista de Morella estava aïllat i li estaven aplicant el protocol. Amb aquesta nova mort anit, són tres els residents que han faltat en aquesta residència de la tercera edat. El brot s'agreuja des de dilluns, i a hores d'ara hi ha 10 residents i 6 treballadors sanitaris infectats.

L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha indicat que un dels objectius és controlar el focus de contagi de la Covid-19 localitzat a la residència i evitar que es propague. L'Ajuntament, juntament amb la Conselleria de Sanitat i la residència, centra els esforços a reforçar el personal i el material per tal que el servei siga el millor posible. A més, el consistori ha activat un servei d'ajuda a domicili dirigit a persones vulnerables com els ancians, en tasques quotidianes com fer la compra o tirar el fem.

Els serveis socials de Morella estan operatius en el telèfon 964 160 034, amb un horari de 8:00 a 15:00 hores. Les persones que tinguen alguna necessitat ho poden sol·licitar a aquest servei.

També et pot interessar

stats