Tens un gos gran? Ja pots viatjar amb ell en trens de llargues distàncies

Renfe inaugura un projecte pilot que permetrà als cans de més de deu quilos viatjar amb els propietaris

Fins ara només estava permés viatjar amb gossos de fins a deu quilos
Fins ara només estava permés viatjar amb gossos de fins a deu quilos / À Punt NTC

Si tens un gos gran, ja pots viatjar en tren amb ell en determinats AVE i trens de llarga distància a partir d'aquest dijous. Renfe ha posat a la venda els bitllets per a viatjar en l’AVE entre Madrid i Barcelona amb gossos de fins a 40 quilos de pes, dins d’un projecte pilot.

Per ara, només es podrà viatjar amb un gos gran per usuari, en un màxim de dos cans per vagó i tant el propietari com el gos tindran unes places determinades assignades.

Per ara, únicament es podrà viatjar en els trens de Renfe amb un gos de més de deu quilos i fins a un màxim de quaranta en certs AVE que fan el trajecte Madrid-Barcelona.

Fins ara estava permés portar una mascota en el tren, no només gossos, sinó també gats, furons i aus que no siguen de corral, però en el cas dels cans no podien excedir els deu quilos de pes.

Els gossos d’assistència estaran exclosos d’aquesta normativa i podran viatjar sempre en els trens de Renfe, independentment del trajecte o del pes de l'animal. No obstant això, els gossos que viatgen en el tren hauran de comptar amb un bitllet específic, que en determinades categories requerirà el pagament extraordinari d’una taxa. 

També et pot interessar

stats