La televisió d’À Punt Mèdia compleix quatre anys

Més de 1.500 dies i milers d’hores d'informació i entreteniment de proximitat i en valencià

La televisió d'À Punt fa quatre anys

Tal dia com hui, fa quatre anys, la televisió d’À Punt Mèdia entrava per primera vegada a les seues cases. Quatre anys d'actualitat amb un clar esperit de servei públic en què els equips d'À Punt Mèdia s’han traslladat al focus de la notícia per a contar-los què passa, quan passa i per què. 

“Han estat quatre anys complicats amb moltes dificultats”, reconeix la presidenta de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), Mar Iglesias, “però a poc a poc s’està demostrant que els mitjans públics valencians tenen molt a dir”, assegura. 

Durant aquests quatre anys, s’ha treballat incansablement per a acostar-los les millors històries, de vegades dures, també fites que ja són història. De nord a sud del nostre territori, informació de proximitat, sense deixar de mirar més enllà i sempre, en valencià.

Hem narrat la pandèmia i la tornada a la normalitat a poc a poc. Han tornat les nostres festes i tradicions. A peu de carrer, hem estat per a continuar mostrant-los tot allò que forma la nostra identitat. La programació especial de Falles i Magdalena, així com certs esdeveniments esportius, han batut rècords.

D’altra banda, l'aposta per l'entreteniment s'ha consolidat amb programes diversos per a gustos diferents amb veus plurals: música, concursos, investigació o continguts infantils, entre altres. La ficció pròpia ha sigut una altra de les grans apostes de la casa, amb la sèrie estrela al capdavant. L’Alqueria Blanca ha tornat amb nous capítols d’emissió diària amb una gran acollida. 

En definitiva, els oferim un menú televisiu divers per a continuar-los captivant. I, en el futur, continuarem treballant per a informar-los i entrentindre'ls, perquè la seua confiança en nosaltres es consolide i cresca, i per a fer de la televisió pública valenciana un referent al nostre territori.

També et pot interessar

stats