Un camió bolcat obliga a tallar vora dos hores la carretera CV-10 a l'altura de Vila-real

El conductor, que ha pogut eixir del vehicle pel seu compte, presentava ferides lleus i ha sigut traslladat a l'Hospital La Plana de Vila-real

El camió accidentat a la CV-10, esta vesprada
El camió accidentat a la CV-10, esta vesprada / À Punt NTC

Un camió ha bolcat este dilluns de vesprada en un accident de trànsit i ha obligat a tallar la carretera CV-10, a l'altura de Vila-real (Plana Baixa), encara que poc abans de les 19:30 hores s'ha obert un dels dos carrils, segons han informat fonts de la Guàrdia Civil de Trànsit. Es preveu que les retencions duren mentre l'altre carril continue tallat.

L'accident s'ha registrat cap a les 16:51 hores, quan el camió circulava per la CV-10 en sentit València, ha creuat la mitjana i ha bolcat en el sentit Barcelona. Com a conseqüència, en el tram pròxim ha causat una retenció amb circulació prou irregular des del quilòmetre 9.9 al quilòmetre 10.2 en direcció a Vinaròs.

Segons ha indicat la Direcció General de Trànsit (DGT), s'ha desviat el trànsit per l'accident en el quilòmetre 5, a l'altura de Betxí, en el sentit cap a Barcelona i connectant amb la CV-222.

El conductor ha pogut eixir del vehicle pel seu compte i no ha sigut necessari fer una excarceració, però presentava ferides lleus i ha sigut traslladat a l'Hospital La Plana de Vila-real.

Tres quilòmetres de retencions per l'incendi d'un camió a la Torre del Pla

A més, un altre camió incendiat ha obligat a tallar durant una estona l'A-70 a l'altura de la Torre del Pla (Baix Vinalopó), en el quilòmetre 25, en sentit a Múrcia. Durant el temps que ha durat la incidència s'ha desviat el trànsit, si bé igualment s'han generat més de tres quilòmetres de retencions.

També et pot interessar

stats