El swing ompli de ritme els carrers de Morella

Morella viu aquest cap de setmana el festival Swing Weekend amb més de 80 participants.

El swing ompli de ritme els carrers de Morella
El swing ompli de ritme els carrers de Morella

Morella acull hui i demà el festival del Swing Weekend. Es tracta d'una trobada on més de 80 professionals d'aquesta modalitat artística omplin de música i de dansa els carrers de la capital dels Ports. L'associació Swing i Au ha organitzat aquest minifestival per als amants d'aquest estil de ball que ha arrancat amb una classe de lindy-hop oberta al públic a la plaça de Colom de la localitat.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “han vingut més de 80 persones a aquest festival de swing a Morella per a realitzar activitats, i omplir la ciutat de música i ball”. A més, l'edil ha comentat que el grup s'ha allotjat a l'alberg de la Fàbrica Giner on han fet altres actes com assajos i conferències per al públic assistent.

Durant el Swing Weekend de Morella s'impartiran classes de diversos nivells d’especialitats de swing com el lindy-hop, Balboa o jazz steps. A més, s'han organitzat diversos tasters així com dues festes amb música en directe, jams musicals i xarrades durant els tres dies del minifestival.

També et pot interessar

stats