Suspenen la pena de presó de Juana Rivas perquè no ha delinquit en tres anys

La suspensió està condicionada al fet que Rivas participe en programes de criança positiva, com havia sol·licitat l'acusació particular

Juana Rivas en una imatge d'arxiu quan es va iniciar el juí
Juana Rivas, en una imatge d'arxiu quan es va iniciar el juí / Efe

L'Audiència de Granada ha acordat suspendre la pena de presó imposada a Juana Rivas, la veïna de Maracena (Granada) condemnada per sostracció de menors després de desaparéixer amb els seus dos fills i que va rebre després un indult parcial per part del Consell de Ministres.

L'acte de la secció primera de l'Audiència de Granada, ha acordat suspendre la condemna atés que Rivas no ha delinquit en els tres últims anys.

Aquesta suspensió està condicionada al fet que Rivas, que està en un tercer grau en un centre d'inserció social amb eixides autoritzades a Granada, participe en programes de criança positiva, tal com havia sol·licitat l'acusació particular. 

Fa poc més de tres mesos, el desembre de 2021, el titular del jutjat penal número 1 de Granada, Manuel Piñar, va rebutjar suspendre la condemna a Rivas malgrat l’indult parcial del Consell de Ministres per considerar que deixar-la en llibertat podria representar un greu perill per a les seues criatures. 

També et pot interessar

stats