Les subhastes del BOE: cotxes d'alta gamma i pisos a preu de ganga

L'Estat busca desfer-se de tota mena de béns embargats o requisats per impagaments sobretot

Imatge d'arxiu de cotxes d'alta gamma
Imatge d'arxiu de cotxes de gamma alta

El Portal de Subhastes de l'Agència Estatal del BOE permet accedir a la compra per licitació de vehicles, habitatges, naus industrials, garatges, locals comercials, trasters i tota mena de béns que han acabat en mans de l'Estat sobretot a causa d'embargaments o confiscacions per impagaments. Qualsevol ciutadà pot participar en aquestes subhastes en línia per adquirir cotxes de gamma alta o pisos a un preu molt inferior al de mercat.

Entre les gangues a la Comunitat Valenciana que es poden trobar en el web destaca un Lexus amb un preu d'eixida de 9.000 euros. També hi ha altres mitjans de transport, com un veler des de 8.250 euros o dues bicicletes de carrera a partir de 1.110 euros.

Les normes de les subhastes estan especificades en el portal, on també es poden buscar les pròximes i les que ja s'estan celebrant. A més, es pot filtrar la cerca de béns per províncies i marcar un preu màxim d'eixida.

Cada bé subhastat disposa d'una fitxa on se'n detalla l'estat. En el cas dels habitatges, alguns es venen ocupats, per la qual cosa la compra comportaria el desnonament de les persones que hi viuen.

També et pot interessar

stats