'Star Wars' arriba a València amb la desfilada de més de 400 personatges de la saga

L'exterior de la Ciutat de les Arts i les Ciències acull l'esdeveniment aquest dissabte, organitzat per la Legió 501-Spanish Garrison amb la finalitat de recollir fons per a causes socials

Imatge de la desfilada multitudinària de Star Wars a València

Més de 400 personatges de la saga de Star Wars, representats pels membres de la Legió 501-Spanish Garrison, desfilaran aquest dissabte a partir de les 17:30 hores per la rodalia de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

El complex acollirà la dotzena edició del Training Day, l'esdeveniment més important de l'any de la Legió 501-Spanish Garrison, que representa Espanya en un club internacional que combina la passió per la famosa saga cinematogràfica i la recreació dels personatges amb la dedicació a causes socials, com visites a hospitals, desfilades i actes benèfics.

En la desfilada participaran persones procedents de tot Espanya i de totes les edats, des dels 18 anys a més de 60 anys, i fins i tot famílies seguidores de la saga, ja que existeix la Galactic Academy, integrada per xiquets i xiquetes, la majoria entre 6 i 14 anys.

La jornada començarà amb la instal·lació de photocalls solidaris d'11:00 a 13:00 hores i de 19:30 a 20:30 hores, en l'anell perimetral de l'Hemisfèric, on el públic podrà fer-se fotos amb els seus personatges favorits i podrà col·laborar amb l'acció solidària.

L'assistència a aquest esdeveniment organitzat per la Ciutat de les Arts i les Ciències és gratuïta, però els fons recaptats de les donacions voluntàries es destinaran de manera íntegra a la Casa Ronald McDonald de València (on s'allotgen els menors malalts i les seues famílies que s'han de desplaçar a València durant llargues temporades per a rebre tractament mèdic), fundació triada per la Legió 501.

Aquesta s'agrupa en diferents guarnicions conegudes amb el seu nom en anglés Garrisons, d'ahí ve que a Espanya siga la Spanish Garrison, integrada per fans de la saga de Star Wars, que recreen amb qualitat cinematogràfica els vestits i armadures del bàndol imperial.

També et pot interessar

stats