Sorpresos dos homes 'in fraganti' que van deixar sense funcionar els semàfors del Palmar en furtar 200 metres de coure

La Guàrdia Civil els sorprén carregant en un vehicle el material suposadament furtat i adverteix del “greu risc” que van causar per als conductors

Un dels semàfors que regula el pas dels vehicles pel pont estret que dona pas a la pedania del Palmar
Un dels semàfors que regula el pas dels vehicles pel pont estret que dona pas a la pedania del Palmar / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut dos joves, de 24 i 27 anys, per presumptament haver furtat fins a 200 metres de coure de les instal·lacions de la via pública del Palmar. A conseqüència del robatori, els lladres van deixar sense llum els semàfors d’accés a esta pedania, que regulen el trànsit en alguns punts clau, com el pont d’un únic carril pel qual s’accedeix al Palmar.

Més enllà del robatori, els lladres “van crear un greu risc per als conductors i usuaris de la via, encara més en cometre’s el fet delictiu en horari nocturn”, apunten des de la Guàrdia Civil.

En detectar-se un increment de robatoris de coure a l’Horta Sud, els agents havien reforçat les tasques de vigilància i control d’esta zona. En una d'estes vigilàncies, es van trobar amb els presumptes lladres al Palmar. Els agents els van arrestar mentre carregaven en el vehicle els 200 metres de coure sostret dels carrers de la pedania valenciana.

A més, dins del vehicle hi havia diverses eines i guants de protecció per a les descàrregues elèctriques, com afigen fonts del cos policial.

Un jutjat de València s’ha fet càrrec de les diligències del procés, en el qual s’atribueix als arrestats dos delictes de furt. 

També et pot interessar

stats