La son, possible causa de l'accident en què un cotxe va envestir la terrassa d'un bar a Catral

La fatiga i la intensa calor podrien haver provocat que l'home perdera el control del vehicle i s'estavellara contra les terrasses situades a la via pública

Accident terrassa Catral
Estat en què va quedar l'envelat després de la col·lisió / À Punt

El veïnat de Catral es recupera del sobresalt de dijous de vesprada, quan un vehicle va xocar contra l'envelat d'un bar a l'avinguda de la Puríssima. L'impacte va ser tan fort que va destrossar la terrassa i va ferir dues persones, el mateix conductor i una dona que es trobava al carrer. Els fets s'estan investigant, però tot apunta a "una fatalitat", en paraules de Joaquín Lucas, alcalde d'aquesta localitat del Baix Segura.

"Sembla que el conductor es va quedar adormit després d’una llarga jornada de treball i també, probablement, a causa de la intensa calor d'aquests dies", ha assenyalat.

Els tests d’alcoholèmia i drogues realitzats al conductor van resultar tots negatius, per la qual cosa, aquesta causa ha quedat descartada. Afortunadament, i tot i l'aparatositat de la col·lisió, només han resultat ferits de caràcter lleu el conductor i una dona de 75 anys, que es trobava als voltants de les terrasses i va resultar ferida pels vidres i part del mobiliari que va volar pels aires.

Cas aïllat

El succés es va produir en una important zona d’oci de la localitat, amb nombrosos comerços i terrasses. Segons ha explicat el primer edil, “mai s’havia produït a Catral una incidència de tal magnitud, per la qual cosa considerem que es tracta d’un fet aïllat que ha passat pel que ha passat”.

Tot i això, no es descarta l’adopció d’alguna mesura preventiva, la qual cosa es valorarà juntament amb la Policia Local i els serveis de manteniment i via pública de l’Ajuntament.

També et pot interessar

stats