Sis mesos de presó per als acusats de la mort de la treballadora de Terra Natura atacada per un tigre

Les parts arriben a un acord que contempla una reducció de la pena per als acusats i una indemnització per al fill de la víctima

Un exemplar de tigre al parc Terra Natura de Benidorm
Un exemplar de tigre al parc Terra Natura de Benidorm / Terra Natura

Un acord entre les parts ha evitat el juí per la mort d’una treballadora del parc Terra Natura de Benidorm, que va morir el juliol de 2016, als 36 anys, quan un tigre la va atacar mentre netejava les instal·lacions de l’animal.

Aquest dimecres estava previst que s’iniciara el judici que seia al banc dels acusats tres persones, qui era en aquell moment directiu del parc zoològic, i dos treballadors més, tots acusats per un delicte d’homicidi per imprudència, però les parts han acordat sis mesos de presó i diverses indemnitzacions per al fill de la víctima.

L'acusació particular demanava quatre anys de presó per un delicte contra els treballadors i un altre d'homicidi per imprudència, mentre que la Fiscalia demanava tres anys. La defensa, inicialment, demanava l’absolució.  

La porta va quedar oberta

La víctima, Ainhoa P., que en el moment del succés tenia un fill de dos anys, va morir el 2 de juliol del 2016 quan un tigre la va atacar mentre li netejava la gàbia després que una de les portes que comunicaven els recers estiguera oberta i permetera que l’animal l’agredira.

La investigació policial recollia que la cuidadora no havia sigut informada del protocol de seguretat en el tractament amb animals perillosos, el qual és de compliment obligat per a funcions de risc com la que exercia. Per aquest motiu, es va descartar un cas per imprudència de la treballadora.

També et pot interessar

stats