Cap de setmana de l'operació tornada: més de 3 milions de desplaçaments

A l'aeroport d'Alacant hi ha previstes prop de 1.000 operacions i al de València, en aquests tres dies, es calculen quasi 600.

Cap de setmana de l\'operació tornada: més de 3 milions de desplaçaments
Cap de setmana de l'operació tornada: més de 3 milions de desplaçaments

Més de tres milions de desplaçaments a les carreteres valencianes preveu la DGT durant l'operació tornada de l'estiu, que té lloc aquest cap de setmana, entre les 16:00 h de divendres i les 21:00 h de diumenge. Vora 1,5 milions de desplaçaments corresponen a les comarques de València, 1,2 a les d'Alacant i 400.000 a les de Castelló. 

Els dies i hores de més intensitat de circulació seran aquest divendres, de 16:00 a 21:00 h; dissabte, de 08:00 a 14:00; i diumenge, de 8:00 a 14:00 i de 16:00 a 21:00 h. El dispositiu especial que la DGT ha preparat per a aquests dies inclou un increment dels controls de velocitat, tant a les carreteres com per l'aire. Trànsit pretén reduir la sinistralitat causada per circular a velocitats inadequades o excessives. A més, vigilarà especialment els excessos causats per vehicles estrangers.

Moltes persones posen fi ara a les vacances i això es nota també als aeroports valencians. Al d'Alacant, entre dissabte i diumenge hi ha previstes prop de 1.000 operacions. Dissabte, el dia de més trànsit, més de 60.000 passatgers passaran per l'Altet. A l'aeroport de València, en aquests tres dies, es calculen quasi 600 operacions, i vora 90.000 viatgers. A València serà dilluns el dia de més trànsit. 

Accident mortal a Sinarques

Aquest divendres ha sigut un dia de normalitat a les carreteres. Els punts més conflictius, segons les previsions de la DGT, són els accessos a l'A-70 a Alacant, així com l'N-332 a Altea, l'Altet-Santa Pola i Torrevieja, i a Gandia, Bellreguard i Oliva, la redona d'accés a les platges de Cullera, i l'N-340 a Orpesa. 

De moment hi ha hagut un accident mortal a les carreteres de la Comunitat Valenciana [https://apuntmedia.es/va/noticies/societat/greu-accident-mortal-en-la-n-330-a-sinarques]en aquesta operació tornada. Una persona ha mort i quatre han resultat ferides, tres d'elles greus, en xocar dos turismes a l'N-330 al pas per Sinarques (Plana d'Utiel-Requena). 

També et pot interessar

stats