Serveis especials del TRAM d’Alacant per a les Fogueres

La plantà dels monuments obliga a modificar el recorregut de les línies d'autobusos fins a les 07:00 hores del 25 de juny.

Presentació de les Fogueres 2019 al Palau de la Generalitat
Presentació de les Fogueres 2019 al Palau de la Generalitat / Europa Press

El TRAM d’Alacant amplia del 20 al 24 de juny el servei de trens i tramvies per a facilitar la mobilitat durant les festes de les Fogueres. Els serveis especials previstos s’ofereixen en les línies 1, 2, 3 i 4.

També s’ha habilitat una línia d'autobusos per a visitar les fogueres, que estarà en funcionament del 22 al 24 de juny amb un interval de 25 minuts. Per a accedir, el consistori ha instal·lat un sistema de codi QR que està en proves i, si funciona, s’ampliarà a les 800 parades de transport públic de la ciutat i els seus autobusos.

Aquestes Fogueres 2019, també s’habilitaran tres aparcaments dissuasoris amb més d’un miler de places, i cinc autobusos nocturns circularan tota la nit. Les línies circulars amplien el servei des de dimarts 18 fins al 24, dia de Sant Joan.

Pel que fa al TRAM, a partir de hui i fins al 24, hi haurà tramvies durant tota la nit i les freqüències que depenen de les línies seran d’entre 15 i 20 minuts.

Alteració dels recorreguts

Des de l'àrea de Transports informen que amb motiu de la plantà dels monuments de fogueres, barraques i racons, està previst que fins a les 7:00 hores del 25 de juny, els recorreguts de les línies d’autobús pel centre de la ciutat patiran modificacions. Plaça d’Espanya, Òscar Esplà, l’estació d’autobusos i la plaça del Mar seran les principals estacions d’origen de les línies al centre de la ciutat.

També et pot interessar

stats