La segona jornada de vaga d'Air Nostrum cancel·la 14 vols més a la Comunitat Valenciana

La protesta dels pilots afecta mig centenar de vols.

La segona jornada de vaga d\'Air Nostrum cancel·la 14 vols més a la Comunitat Valenciana
La segona jornada de vaga d'Air Nostrum cancel·la 14 vols més a la Comunitat Valenciana

La vaga del sindicat de pilots Sepla obliga Air Nostrum a cancel·lar aquest dilluns mig centenar de vols a tot Espanya, dels quals 14 operen a aeroports valencians. Aquesta és la segona de les tres jornades de vagues que va convocar el sindicat, l'última serà divendres.

El passat dijous 22 de setembre, representants de l'aerolínia i del sindicat es van reunir per a intentar arribar a un acord i desconvocar les parades, però la reunió va acabar sense èxit. Es tracta de la primera vaga a què ha de fer front Air Nostrum en els 24 anys d'història de la companyia. 

Vols cancel·lats a Manises i Elx

Air Nostrum opera des dels aeroports de la Comunitat Valenciana de Manises i Alacant-Elx. Segons la llista que ha publicat en el seu web l'aerolínia, des de l'aeròdrom alacantí s'han cancel·lat les eixides amb destinació Madrid de les 13:30 h i les 17:40 h; així com els vols provinents de la capital espanyola de les 11:50 h i les 16:00 h.

Quant a l'aeroport de Manises, s'han cancel·lat els vols amb destinació Bilbao de les 7:00 h; Madrid de les 9:40 h i les 10:25 h; i Sevilla de les 15:40 h i les 19.00 h. També es cancel·len les eixides amb destinació a aeroports valencians que s’enlairen de Bilbao (8:45 h); de Madrid (8:50, 12:40 i 16:20 h) i de Sevilla (15:00 h). 

També et pot interessar

stats