El jutge ordena l'entrada en presó del pare del nadó ingressat a l'Hospital d'Alacant

El magistrat ha deixat en llibertat la mare, amb una orde d'allunyament. Els dos estan sent investigats per un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa

Moment en què el pare del nadó abandona els jutjats d'Alacant
Moment en què el pare del nadó abandona els jutjats d'Alacant / À Punt NTC

El jutge titular del jutjat d'instrucció número 1 d'Alacant ha ordenat l'entrada en presó provisional del pare del nadó de set mesos ingressat a la unitat de cures intensives de l'Hospital General d'Alacant. El magistrat ha deixat en llibertat la mare amb una orde d'allunyament. Tots dos van ser detinguts aquest divendres i se'ls investiga per un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa.

Els fets van ocórrer dijous passat, quan els agents van rebre una telefonada de l’hospital per a informar que un xiquet de bolquers patia lesions “no compatibles” amb l’accident domèstic que descrivien els seus pares. El bebé, que està a l’UCI amb pronòstic greu, patia lesions importants com fractures de costelles i danys als òrgans interns. 

Arran de l’advertència del personal mèdic, el grup d’investigació Grume ha procedit aquest divendres a la detenció dels pares, tots dos de 22 anys, que ara es troben en dependències policials. 

Es tracta de la segona detenció aquest setmana hores a les comarques del sud per agressió a un xiquet de bolquers. Els agents de la Policia Nacional van detindre dimecres una parella a Elx per la mort violenta d’un nadó, també de set mesos, fill de la dona. La magistrada titular del jutjat d'instrucció número 4 d'Elx ha ordenat aquest divendres l'ingrés en presó provisional, comunicada i sense fiança.

També et pot interessar

stats