Satisfacció pel veredicte en el judici de Marta Calvo a Estivella, el seu poble

Els habitants d’aquesta població del Camp de Morvedre estan satisfets amb el veredicte i l’alcalde destaca la valentia que ha demostrat Marisol Burón, mare de Marta Calvo

Veïns d'Estivella enmig d'una conversa / À Punt NTC

Els veïns d’Estivella se senten alleujats després d'haver sabut el veredicte, però afirmen que és un sentiment agredolç, perquè no s’ha trobat encara el cos de Marta Calvo. “Hauria de dir on està la xiqueta, perquè descanse en pau”, comenta una de les veïnes del poble.

El mateix demana el pare de Marta Calvo en el comunicat que ha enviat minuts després d'haver-se comunicat el veredicte: vol saber on està el cos de la seua filla, per a poder soterrar-la i vetlar-la.

El poble de la jove desitja que Jorge Ignacio Palma complisca la condemna completa. I recorden el paper que ha tingut la mare de Marta Calvo. L’alcalde d’Estivella, Rafa Mateu, també ha dedicat unes paraules a Marisol Burón: “El coratge que ha portat aquest assassí als tribunals ha pogut salvar moltes vides de moltes dones”.

Estivella, al Camp de Morverdre, és un poble menut, de vora 1.500 habitants. Allà es coneixen tots, i per això hui la satisfacció pel veredicte del jurat popular és compartida.

També et pot interessar

stats