Sanitat Universal activa l'alerta per temperatures extremes de nivell alt en 36 municipis

Diversos pobles del Racó d'Ademús estan en risc extrem i altres del Comtat i l'Alcoià, en risc alt

Alerta roja per calor a la Comunitat Valenciana
Alerta roja per calor a la Comunitat Valenciana / Rober Solsona / Europa Press

La Conselleria de Sanitat Universal ha activat per a aquest dilluns i aquest dimarts l'alerta sanitària per temperatures extremes de nivell alt en un total de 36 municipis del Comtat i l'Alcoià i el nivell d'alerta extrem en alguns municipis del Racó d'Ademús.

Pel que fa a la predicció de les temperatures nocturnes, s'esperen nits equatorials, amb temperatures per damunt dels 25 graus a Benicàssim i Castelló de la Plana.

Sanitat Universal aconsella no exposar-se en les hores més caloroses del dia, usar roba ampla, protegir-se el cap i evitar l'alcohol i els menjars copiosos.

Els municipis en alerta per temperatures extremes són: Alcosser de Planes, Alcoi, Almudaina, Balones, Beniarrés, Benilloba, Benillup, Benimarfull, Benimassot, Cocentaina, Fageca, Gaianes, Gorga, Millena, Muro d'Alcoi, Planes, Quatretondeta, l'Alqueria d'Asnar, Beniarbeig, Benidoleig, Dénia, Murla, Ondara, Orba, Parcent, Pedreguer, Sagra, Sanet i els Negrals, Tormos, Xaló, els Poblets, Beniatjar, Oliva, Ademús, Cases Baixes i Torrebaixa.

Consells de la conselleria contra la calor
Consells de la conselleria contra la calor / Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

També et pot interessar

stats