Sanitat Universal retarda les oposicions tres mesos mentre es tramita la regularització dels treballadors interins

Aquesta paralització afecta 14 procediments de selecció, amb 114 places de torn lliure

Les oposicions d’infantil i primària seran el 2022
Imatge d'arxiu d'un examen d'oposició, abans de la pandèmia / À Punt NTC

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha anunciat aquest divendres que es retarden un mínim de tres mesos les proves selectives ja convocades per a la provisió de vacants de nous funcionaris. 

La taula sectorial de Sanitat ha pres aquesta decisió a l’espera de la tramitació del projecte de llei de mesures urgents anunciat pel govern espanyol per a reduir la temporalitat en l’ocupació pública, d'àmbit estatal i que pot afectar els concursos oposicions.

En concret, aquesta decisió afecta 14 procediments de consolidació del 2017, que agrupen 114 places de torn lliure en diferents especialitats professionals, com medicina, infermeria, laboratori, farmàcia i administració. 

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ja havia publicat les llistes definitives d'aspirants admesos i exclosos per a la provisió d'aquestes vacants. S'havien fixat, fins i tot, les dates i hores de realització de la prova. No obstant això, la Conselleria ha explicat en un comunicat que  s'estan introduint esmenes en el projecte de llei que poden afectar de manera substancial els concursos d’oposició.

També et pot interessar

stats