Sanitat rectifica i permet la venda d'alcohol fins a les 22 hores

La mesura entra en vigor aquest dilluns i es mantindrà com a mínim fins al 16 d’agost, juntament amb la resta de restriccions per la Covid-19

Diverses botelles de vi en la prestatgeria d'un supermercat
Diverses botelles de vi en la prestatgeria d'un supermercat / Europa Press

L’horari de venda d’alcohol als establiments comercials s’ampliarà fins a les 22:00 hores a partir del dilluns 26 de juliol. Així ho estableix la resolució que publica aquest divendres el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, que modifica una de les mesures restrictives imposades pel Consell per a contindre l’expansió de la pandèmia.

Sanitat Universal respon així a la demanda dels comerços i supermercats valencians, que consideraven que la mesura els perjudicava i no impediria els botellots al carrer. Fins ara aquesta prohibició començava a les huit de la vesprada, però amb la modificació, la majoria de supermercats podran vendre begudes alcohòliques fins a l’hora de tancament.

Aquesta limitació d'horari no s’aplica als bars i restaurants sempre que la beguda es consumisca en el local. El consum d’alcohol en la via pública, que no està permés per llei, està sancionat amb multes que poden arribar als 600.000 euros.

També et pot interessar

stats