Sanitat instal·la un punt de vacunació mòbil per la Marató de València

 S'han habilitat dos punts divendres, a La Salera de Castelló i al centre comercial L'Aljub d'Elx 

Un grup de persones fa cua per a rebre la vacuna contra la Covid-19 al punt de vacunació
Un grup de persones fa cua al punt de vacunació per a rebre la vacuna contra la covid-19 / Jorge Gil (Europa Press)

La Conselleria de Sanitat obrirà aquest divendres un nou punt de vacunació sense cita contra la covid que ha habilitat al costat del Museu de les Ciències de València amb motiu de la celebració de la Marató València Trinidad Alfonso EDP, que se celebrarà diumenge.

En concret, el dispositiu per a vacunar-se romandrà operatiu aquest divendres de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores i dissabte, de 10 a 14 hores. Així mateix, s'han habilitat dos punts més de vacunació el divendres 3 de desembre a La Salera, a Castelló, de 16 a 21 hores, i al centre comercial L'Aljub, a Elx, de 17 a 21 hores.

Els punts de vacunació sense cita desplegats divendres passat amb motiu del Black Friday en zones comercials de la Comunitat Valenciana van administrar al voltant de 2.000 dosis contra el coronavirus i, en alguns casos, van haver de tancar més tard del que es preveia, davant de l’èxit d'afluència i les llargues cues que es van formar.

La Comunitat Valenciana exigirà des de les 0 hores de divendres el certificat covid per a poder accedir a locals d'oci i restauració amb aforament superior a 50 persones; espais dedicats a activitats recreatives i d'atzar amb menjar; actes i celebracions de més de 500 persones on no sempre es puga portar mascareta i visites a hospitals, quan es permeten, i a residències de serveis socials.

També et pot interessar

stats