Sanitat incorpora 100 rastrejadors més a la xarxa de la Comunitat Valenciana

La conselleria ja acumula més de 1.800 tècnics i uns 300 militars més.

Un rastrejador de l'Hospital La Fe de València
Un rastrejador de l'Hospital La Fe de València / À Punt NTC

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha reforçat el rastreig de contactes de casos positius de coronavirus en la Comunitat Valenciana amb la contractació de 100 nous tècnics documentalistes que operaran des de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València.

Perquè puguen fer el seu treball, els professionals comptaran amb diverses sales de formació en hospital amb material informàtic dotat i terminals telefònics. A més, s'ha resolt que desenvolupen el seu treball en dos torns diferenciats per a garantir que mantenen entre ells la distància mínima de dos metres.

Els reforços començaran a desenvolupar labors de prevenció i contenció de la Covid-19 el dijous 21 de gener i el seu treball es prolongarà, inicialment, fins al 31 de maig, encara que el seu treball es podria estendre més allà d'aquesta data en funció de l'evolució de la pandèmia.

Amb aquests, la Conselleria de Sanitat ja compta amb més de 1.800 professionals d'atenció primària i salut Pública dedicats a aquesta tasca i 300 més de personal militar de l'Exèrcit de Terra que operen en el territori valencià.

També et pot interessar

stats