Sanitat activa un nou telèfon addicional per a demanar cita prèvia en atenció primària

El nou telèfon és el 961 839 000, disposa de 200 operadors i ofereix el mateix servei que el web o l'app.

Mostrador d'atenció sanitària
Mostrador d'atenció sanitària / À Punt NTC.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha activat la línia addicional 961 839 000 per a reforçar l'accessibilitat telefònica als centres de salut. El nou número funciona des de les 8:00 fins a les 20:00 hores tots els dies de la setmana i es pot recórrer a ell per a demanar, modificar o anul·lar cita telefònica amb medicina de família, pediatria o infermeria d'atenció primària.

Segons ha informat la Conselleria de Sanitat en un comunicat, es tracta d'una solució complementària mentre s’articula una centraleta per a tota l'atenció primària de la Comunitat Valenciana.

D'aquesta forma, la ciutadania, en cas de tindre "dificultats" per a contactar amb el seu centre de salut en el telèfon habitual, pot optar per telefonar al 961 839 000. La línia està atesa per fins a 200 locutors entrenats i presta el mateix servei que el web o l'APP GVA + Salut, és a dir, telefonant al 961 839 000 es pot sol·licitar, canviar o anul·lar la cita telefònica amb medicina de família, pediatria o infermeria.

També et pot interessar

stats