Sanitat activa el procediment per a citar les persones immunodeprimides que rebran la tercera dosi

Aquesta dosi de record la rebran a la Comunitat Valenciana entorn de 10.000 persones, i està indicada per a receptors de trasplantaments i persones tractades amb fàrmacs anti-Covid

EuropaPress_3828359_vacunas_contra_covid-19_colocadas_dispositivo_puesto_marcha_facultad
Imatge d'arxiu de xeringues / Europa Press

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha activat el procediment per a identificar i poder començar a citar les persones immunodeprimides que rebran "pròximament" una dosi de reforç de la vacuna del coronavirus, segons ha sigut aprovat recentment per la comissió de salut pública del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut.

Aquesta dosi de record la rebran a la Comunitat Valenciana entorn de 10.000 persones, segons ha indicat la Conselleria de Sanitat. De moment, la immunització extra està indicada per a receptors de trasplantament d'òrgan sòlid, de trasplantament de progenitors hematopoètics i persones en tractament amb fàrmacs anti-Covid.

Pel que fa a l'actualització de dades, un total de 4.013.053 persones han rebut ja fins aquest dijous una dosi de la vacuna contra el coronavirus a la Comunitat Valenciana.

A més, en aquests moments, compten amb la pauta completa d'immunització (dues dosis per a Pfizer, Moderna i AstraZeneca; la monodosi de Janssen i una dosi de qualsevol vacuna en les persones amb antecedents d'haver passat la Covid) un total de 3.791.908 persones.

També et pot interessar

stats