La tercera dosi contra la Covid-19 a pacients immunodeprimits es comença a administrar aquest dijous

Ho ha anunciat la ministra de Sanitat, Carolina Darias, en acabar la reunió de la Comissió Interterritorial de Salut d’aquest dimecres

La ministra de Sanitat, Carolina Darias (2d), presideix la reunió del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut, aquest dimecres a Madrid.
La ministra de Sanitat, Carolina Darias (2d), presideix la reunió del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut, aquest dimecres a Madrid / Efe / Pool Moncloa / Borja Puig de la Bellacasa

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha anunciat que a des d'aquest dijous les comunitats autònomes podran començar a inocular la dosi addicional de la vacuna contra la Covid-19 a les persones en "situació de greu immunosupressió". 

És el que ha anunciat la ministra en la roda de premsa posterior a la reunió de la Comissió Interterritorial de Salut. Reunió en la qual s’ha aprovat aquesta mesura.

Com ha recordat Darias, “aquesta dosi addicional” està indicada per a persones amb trasplantament d'òrgan sòlid -de les quals s'estima que n'hi ha unes 60.000 a Espanya-, receptors de trasplantament de progenitors hematopoètics -al voltant de 20.000 pacients- i persones en tractament amb fàrmacs anti-Covid -150.000.

També et pot interessar

stats