De sabors o sense gluten: els bunyols es reinventen

Els xurros i els bunyols són sinònims de Falles i la varietat s’amplia per a tots els gustos i necessitats

De xocolate negre, de xocolate blanc, de figa o de poma... aquests són els nous sabors dels bunyols / À Punt NTC

València està en Falles i es nota a cada cantó de la ciutat gràcies, entre altres coses, a les nombroses parades de massa fregida que s'han plantat als carrers. No només hi podrem trobar les receptes tradicionals, sinó que els venedors es reinventen amb bunyols i xurros de sabors o sense gluten.

A la xurreria Mil Amores presumeixen d'una varietat d’opcions que fa complicada l’elecció. Al costat del clàssic bunyol de carabassa de tota la vida, podem tirar entre un fum de sabors: xocolate negre o blanc, figa, poma...

Afortunadament, el col·lectiu de persones celíaques també tenen opció de provar els bunyols durant les Falles gràcies a Jesús Manuel Ruiz, que es desplaça des de Burgos per a oferir productes sense gluten. 

I si atenem a la demanda, sembla que el negoci no va gens malament, perquè cada dia es formen llargues cues per a poder comprar bunyols. Ruiz conta agraït que la clientela "després d’esperar quasi una hora de cua, encara estan d’humor per a dir-me que els bunyols estan boníssims".

Siguen bunyols o xurros, sense gluten, innovadors en sabors o els de sempre, en Falles no en falten.

També et pot interessar

stats