S'intensifica la recerca de la jove de 25 anys desapareguda fa tres setmanes a Manuel

La Guàrdia Civil rastreja coves i pous pròxims a la localitat de la Ribera Alta amb gossos especialitzats en la recerca de persones.

S\'intensifica la recerca de la jove de 25 anys desapareguda fa tres setmanes a Manuel
S'intensifica la recerca de la jove de 25 anys desapareguda fa tres setmanes a Manuel

A Manuel, a la Ribera Alta, la Guàrdia Civil intensifica la recerca d'indicis que puga portar-los fins a Marta Calvo, la jove de 25 anys que va desaparéixer fa vint dies. Fins al moment, ha escorcollat novament la casa de l'home que va quedar amb ella abans que als dos se'ls perdera el rastre. A ell també se'l busca, ja que el consideren el principal sospitós de la desaparició.

Aquest dimecres s'ha sabut que l'home, de 35 anys amb antecedents policials, li va entregar el cotxe a un conegut perquè el desballestara. A més, la investigació ha constatat que va netejar amb lleixiu la casa en què es va citar amb Marta Calvo abans de fugir.

La delegació del govern espanyol a la Comunitat Valenciana ha ampliat l'operatiu de recerca en el terme municipal de Manuel i a la vivenda del sospitós. A més, s'estan practicant anàlisis forenses al vehicle. El delegat del govern, Juan Carlos Fulgencio, ha advertit que preveuen un final "dur" per a la recerca

Els agents de la Guàrdia Civil, ajudats per gossos especialitzats en la cerca de persones, han rastrejat coves i pous pròxims a la localitat de la Ribera Alta i des de fa uns dies s'han incorporat a les tasques agents de la Unitat Centrat Operativa (UCO). Sobre la taula hi ha tres objectius: localitzar la jove desapareguda, trobar l’home amb qui havia quedat, a qui esperen detindre en les pròximes hores o dies, i esclarir els fets. 

Marta Calvo va acudir el 7 de setembre al domicili del sospitós, veí de Manuel, amb qui havia quedat a través d'internet. El veïnat del carrer on vivia l'home diu desconéixer l'aspecte que presenta, perquè l'han vist "dues vegades i de nit". El que sí que confirmen és que l'última vegada que el veieren va ser dos dies abans que la mare de la jove s'apropara al municipi a preguntar per la seua filla, és a dir, el mateix dia en què desaparegué.

També et pot interessar

stats