S’agreuja l’estat de salut del papa Benet XVI

El Vaticà atribueix el deteriorament del pontifex a "l’edat", però no concreta fins a quin extrem està greu

Una de les últimes imatges públiques del papa emèrit, que va rebre el passat 1 de desembre el guanyador del premi Ratzinger
Una de les últimes imatges públiques del papa emèrit, que va rebre l'1 de desembre el guanyador del premi Ratzinger / Fondazione Ratzinger (Reuters)

L’estat de salut del papa emèrit Benet XVI ha empitjorat en les últimes hores, encara que fonts del Vaticà no han concretat fins a quin extrem. Atribueixen l'empitjorament "per l'avanç de l'edat" i han matisat que "la situació, de moment, segueix sota control dels metges". Ratzinger té 95 anys.

"Quant a les condicions de salut del papa emèrit, per a qui el papa Francesc va demanar una oració al final de l'audiència general d'aquest dimecres de matí, puc confirmar que en les últimes hores s'ha produït un agreujament per l'avançada edat", segons va informar el director de l'oficina de premsa del Vaticà, Matteo Bruni.

En acabar l’audiència general d’aquest dimecres, l’actual papa, Francesc, es va dirigir al monestir Mater Ecclesiae per a visitar a Benet XVI, segons va afegir Bruni en una nota breu.

També et pot interessar

stats