Mor un camioner de 50 anys a l'AP-7 a Sagunt en xocar contra un altre camió

L'accident obliga a tallar dos carrils a l'autopista i deixa retencions de més de tres quilòmetres

Intervenció dels bombers en l'accident mortal a l'AP-7, aquest dijous
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
12 de gener 2023 - 08:39 Actualitzat: 12 de gener 2023 - 13:06

Un accident de trànsit mortal ocorregut de matinada a l'AP-7, en el terme municipal de Sagunt, ha obligat a tallar dos carrils i està provocant retencions de més de tres quilòmetres en sentit nord, segons ha informat aquest dijous la Direcció General de Trànsit.

El succés s'ha produït a les 04:08 hores de la matinada i no ha causat més ferits a banda de la persona que ha perdut la vida, un home de 50 anys. El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) ha informat que, en arribar l'equip mèdic desplaçat al lloc, la víctima ja havia faltat.

Fonts del Consorci Provincial de Bombers de València han explicat que el sinistre s'ha produït quan un camió ha xocat amb un altre per darrere. A conseqüència del colp, la cabina del segon vehicle ha quedat totalment encastada en el de davant, que segons sembla estava avariat a la via. L'ocupant del camió que circulava per darrere ha quedat atrapat i és la víctima mortal. Un dispositiu de bombers dels parcs de Sagunt i la Pobla de Farnals s'han mobilitzat per a dur a terme l'excarceració, però finalment no han pogut traure l'home amb vida.

Retencions quilomètriques a l'AP-7 aquest dijous
Retencions quilomètriques a l'AP-7 aquest dijous / DGT

Després de l'accident, el carril central de l'autopista ha quedat tallat i també el dret en el quilòmetre 476, sentit nord. Això ha derivat en retencions que a les huit del matí eren de més de tres quilòmetres i començaven a partir del punt quilomètric 479,5, a la partida de Gausa.

Trànsit ha informat també d'una col·lisió sense ferits en el quilòmetre 11 de la V-31 en sentit Alacant, que causa retencions tant d'eixida com d'entrada a la ciutat de València per la pista de Silla. 

També et pot interessar

stats