Retencions en l'accés a València per la A-3 a l'altura de Xiva durant les primeres hores de l’operació Eixida

El dispositiu especial de la DGT està actiu des d’este divendres a les 15:00 i fins al dilluns 1 de juliol a la mateixa hora

Estat del trànsit a l'A-3 en direcció València en el quilometre 334 a les 16_21 d'este divendres
Estat del trànsit a l'A-3 en direcció València en el quilòmetre 334 a les 16:21 d'este divendres / DGT

Els efectes del primer gran èxode estival es comencen a notar en l’accés a València. Concretament, hi ha un quilòmetre i mig de retencions a l’A-3 abans d’arribar al bypass en direcció cap a la capital del Túria, segons ha informat a À Punt la Direcció General de Trànsit (DGT). També hi ha una mica de circulació lenta en la V-31, la coneguda com a pista de Silla, però no arriba a haver-hi cotxes parats. Segons la DGT, en la resta de punts en què hi ha circulació lenta es tracta de retencions “normals” en un divendres a l’hora d’eixida del treball.

També hi ha hagut retencions a l’A-70 en la circumval·lació d’Alacant a causa d’un accident ocorregut cap a les 15:00 hores d’este divendres, però la DGT afirma que ja s’ha restablit la circulació amb normalitat. 

La primera operació especial de trànsit de l'estiu ha arrancat a les 15:00 hores i finalitzarà a les 15:00 del dilluns 1 de juliol, amb una previsió de 675.000 desplaçaments de dalt a baix de tota la Comunitat Valenciana i d’uns 6.070.000 a tota Espanya. 

Uns desplaçaments que ja comencen a complicar la situació a altres ciutats de l’estat com ara Madrid, Barcelona o Múrcia. Segons el butlletí de la DGT de les 15:00 hores, els conductors ja trobaran dificultats i retencions per l'operació Eixida, especialment en les eixides de Madrid: hi ha dificultats sobretot a l'A-1 al circuit del Jarama, A-2 a Torrejón de Ardoz; A-3 a Rivas, A-4 a Butarque i Pinto; i també a l'A-5 al voltant d’Arroyomolinos i A-6 a El Plantío.

També hi ha dificultats a Barcelona en l'AP-7 a Castellví, direcció Girona; a Múrcia, a Espinardo en totes dos direccions; i a Màlaga, a Fuengirola cap a Màlaga capital.

També et pot interessar

stats