Retencions puntuals a l'A-7 i l'A-3 durant la primera jornada de l'operació eixida de Setmana Santa

S'esperen més de quatre milions de desplaçaments en la primera setmana, un 20% a la Comunitat Valenciana

Imatge dels atascos a l'A-3 aquesta vesprada
Imatge de les retencions a l'A-3 aquesta vesprada / DGT

Comencen a arribar els primers turistes a la Comunitat Valenciana, coincidint amb l’inici de les vacances de Setmana Santa en diversos punts d’Espanya, com Madrid. La Direcció General de Trànsit (DGT) ha demanat precaució als conductors. Aquesta vesprada s’han produït els primers incidents de trànsit. En concret, a València, dos accidents han provocat embossos en l'A-7, a Montcada direcció Alacant, i a l'entrada de la capital del Túria per la V-21, a l'altura d'Alboraia. I el trànsit ha provocat fins a cinc quilòmetres de retencions a l'A-3 a Riba-roja de Túria. En tot cas, a última hora de la vesprada, la DGT ha assegurat que la circulació era normal en totes les carreteres valencianes.

Per a aquesta primera operació eixida, la Direcció General de Trànsit (DGT) ha previst setze milions de desplaçaments per tot el país. D’aquest total, més de quatre milions arribaran en la primera setmana, un 20% al nostre territori. L’operatiu de la DGT, amb un dispositiu especial de regulació i amb vigilància del trànsit, s'ha dividit en dues fases: la primera des d'aquest divendres fins a la mitjanit del diumenge 2 d'abril; i la segona, del dimecres 5 al dilluns 10 d'abril. 

Per a aquests dies s’espera una ocupació massiva tant a l’interior com a les zones costaneres del territori. Des de l’associació de professionals del sector turístic han confirmat que se superaran les xifres del 2022, amb una ocupació mitjana del 80%

També et pot interessar

stats