Retards en totes les línies de Rodalies València per una avaria a l'estació del Nord

Aquesta avaria se suma a una altra a la línia C2 entre Xàtiva i València, que afecta també trens de llarga distància

Molta gent esperant als trens de Rodalia de València després de l'avaria d'aquest dimecres
Molta gent esperant als trens de Rodalia de València després de l'avaria d'aquest dimecres / Tranvia Blanco

El servei de Rodalies del nucli de València ha anunciat a les 16:28 hores a través del seu compte de Twitter possibles retards en totes les línies a causa d'una avaria a l'estació de València Nord. Cap a les 18:10 Renfe ha anunciat que ja l'avaria estava solucionada.

Aquesta avaria se suma a l'anunciada per Renfe en la infraestructura d'ADIF entre les poblacions d’Alzira i la Pobla Llarga (la Ribera Alta), i entre la bifurcació de la Vallada i Xàtiva (la Costera), també solucionada.“Es produeixen grans demores entre Xàtiva i València en trens de llarga distància i Rodalies València”, segons ha comunicat Renfe, també per Twitter.

Les protestes dels usuaris i usuàries no s’han fet esperar per la falta d’informació, que no ha arribat per cap canal oficial, llevat de les xarxes socials. Molts asseguren que ha arribat massa tard. “Prop de dues hores de retard al tren direcció Xàtiva. Molta gent sense menjar. Crec que en 2022 el més normal seria poder preveure els horaris d'eixida” ha denunciat Toni Olmos, un dels usuaris. 

De fet, a les 11:00 hores el mateix canal de Twitter ja anunciava que a la línia C2, el trajecte entre Alzira i Xàtiva es feia en transport alternatiu per carretera en tots dos sentits a causa d'una avaria; això sí: sense parades intermèdies a les estacions del recorregut (Carcaixent, La Pobla i l'Ènova-Manuel).

També et pot interessar

stats