Les residències valencianes han registrat dèsset brots, tot i la vacunació

Mónica Oltra ha relatat que, en aquests moments, queden quatre focus actius en aquest àmbit

L'avanç de la vacunació en les residències de persones majors es fa notar en els contagis, que han baixat en aquests centres
Vacunació contra la Covid en una residència de majors / À Punt NTC
08 de juliol 2021 - 13:25

Les residències de majors de la Comunitat Valenciana han registrat dèsset brots de coronavirus malgrat la vacunació i en aquests moments, queden quatre focus actius en aquest àmbit.

Així ho ha indicat a les Corts la vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, en resposta a la diputada del PP, Elena Bastidas, on ha incidit que han traslladat a Sanitat una consulta perquè els tècnics determinen fins a quin punt els residents podran augmentar el contacte físic en aquest àmbit.

Oltra ha insistit que l'àmbit residencial és "un dels més vulnerables" i ha incidit que la vacuna "no protegeix del contagi", sinó de la malaltia. En aquest sentit, ha remarcat la situació d'augment de contagis actual.

"La que més ganes té d'introduir la normalitat a les residències, no es preocupe, que soc jo", ha respost Oltra a Bastidas, i li ha explicat que encara és necessari mantindre l'aïllament de places. "Quan el virus entra a la residència, ja sap vosté l'impacte que té", ha agregat.

També et pot interessar

stats