Rescaten dues pasteres a Altea i Benitatxell amb més de vint persones a bord

En les últimes quaranta-huit hores s’han interceptat tres pasteres a la província d’Alacant

Embarcació de Salvament Marítim a Altea aquest dimecres
Embarcació de Salvament Marítim a Altea aquest dimecres / À Punt
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
15 de novembre 2023 - 11:00 Actualitzat: 15 de novembre 2023 - 16:30

Un menor, set homes i una dona han sigut rescatats aquesta matinada quan viatjaven en una embarcació precària, de tipus pastera, per la costa d'Altea (Marina Baixa), segons ha informat Creu Roja. D'una altra banda, a primera hora de la vesprada, la Guàrdia Civil ha interceptat una altra embarcació precària en aigües de Poble Nou de Benitatxell (Marina Alta) en la qual viatjaven tretze homes adults.

Les nou persones que han arribat a Altea, que presentaven un bon estat de salut, han sigut traslladades en una embarcació de Salvament Marítim al port d'Alacant, on han rebut una primera assistència sociosanitària de l'equip de Resposta Immediata en Emergències d'Ajuda Humanitària a Immigrants (ERIE AHI) de la Creu Roja.

Per la seua banda, els homes rescatats de vesprada a Benitatxell, d’origen algerià, estan a l'espera que els traslladen al port d’Alacant. 

Són la segona i la tercera pastera que arriba a les costes alacantines en dos dies. La d'ahir va ser interceptada a l'altura de la pedania il·licitana dels Arenals del Sol amb un bebé lactant, tres dones i quatre homes, també en bon estat.

També et pot interessar

stats