Rescatats dos excursionistes al penyal d’Ifac i al barranc de l’Infern

Un home de 64 anys ha sigut evacuat del barranc de l’Infern i una dona de 48 ha patit un colp de calor al penyal d’Ifac

Rescat a la Marina Alta
Vídeo d'un dels rescats / Consorci Provincial de Bombers d'Alacant

Dos excursionistes han hagut de ser rescatats aquest dimarts pel Consorci Provincial dels Bombers d’Alacant al penyal d’Ifac a Calp i al barranc de l’Infern a la Vall de Laguar, els dos a la Marina Alta. Els excursionistes tenen 48 i 64 anys i han patit un colp de calor i de fatiga, segons ha detallat el Consorci Provincial en un comunicat.

La primera intervenció de rescat s'ha dut a terme passades les 12 d’aquest dimarts, quan un home de 64 anys s’ha desorientat durant la travessia circular al barranc de l’Infern i ha telefonat l’1-1-2 per a demanar ajuda. El Centre de Coordinació d’Emergències ha mobilitzat el parc de Dénia amb un grup de rescat i un sanitari que han acudit on estava la víctima per a evacuar-la i traslladar-la a un centre hospitalari.

La segona intervenció s'ha registrat poc abans de les 14 hores. Una dona de 48 anys es trobava pujant al penyal d’Ifac quan s’ha desmaiat i en recobrar el coneixement ha telefonat el servei d’emergències. La senderista es notava desorientada i amb mal de cap, cosa per la qual se sospita que ha patit un colp de calor. El Centre de Coordinació d’Emergències s’ha mobilitzat a la una de la vesprada amb un helicòpter Alpha 1 per a poder traure la dona i portar-la a l’hospital.

També et pot interessar

stats